avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare contravaloare tableta
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare contravaloare tableta

Am achizitionat de la Telekom o tableta cu abonament de internet.Aceasta s-a defectat si nu a mai putut fi reparata fiind in perioada de garantie.Am trimis-o pentru inlocuire si am primit raspuns ca mi se vor returna banii pe care i-am platit pentru tableta deoarece nu mai esta in stoc.Valoarea tabletei de pe factura este de 900 lei,dar deoarece am achizitionat-o la abonament am platit doar 100 lei.Este corect sa primesc doar cei 100 lei in locul tabletei?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:28, 7 Martie 2018
Primiți suma plătită. Însă puteți solicita rezilierea abonamentului, fiindcă a venit la pachet cu echipamentul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de reziliere vodafone AninaPirvu AninaPirvu Buna ziua.In luna octombrie am fost invaluita in noianul vorbelor frumoase de catre un consultant vodafone..ca ne da doua tel mobile..mie si sotului..plus o ... (vezi toată discuția)
Refuz returnare produs defect EniMihai EniMihai Buna seara, in data de 10 noiembrie am achizitionat o tableta pe firma de la un magazin de electronice. Am folosit-o o singura zi pentru ca era defecta, nu ... (vezi toată discuția)
Anulate garantie tableta ca urmare a unui soc mecanic vipergirl vipergirl Buna ziua, Am avut o tableta in Service-ul autorizat vreo 3 saptamani (desi pe actul de constatare a defectiunii scrie ca reparatia se face in termen de ... (vezi toată discuția)