avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Procedura recuperare restante
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Procedura recuperare restante

buna seara!

avem situatia in care administratorul blocului ne-a informat ca se va sista furnizarea apei reci din cauza datoriilor la intretinere pe scara care insumeaza 120 mil lei vechi.

ce se poate face in acest caz avand in vedere ca sunt printre cei care nu au avut niciodata restanta la intretinere?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: androidu , utilizator 20:17, 30 Iulie 2015
multumesc pt raspuns. o sa revin cu detalii pe parcurs.
Faceti o notificare scrisa in care presedinte si administrator si solicitati ca in decurs de 5 zile sa sa inceapa procedura de dare in judecata a restantierilor, in caz contrar dumneavoastra si alti loctari buni platnici dati administratia in judecata . In caz contrar veti mai platii apa inca odata esalonat pe 10 luni sau 20 luni. Hai sa ne trezim fratilor si sa nu mai toleram magariile. Tu muncesti platesti cum poti si restantieri stau cu berea intre picioare in fata blocului. Nu mai merge . Vinde tata si dute la cotet la tara dar nu ma chinui fratioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistarea livrarii de apa curenta catre o asociatie de proprietari motocion2004 motocion2004 Furnizorul de utilitati( apa curenta, apa menajera, gunoi) a sistat livrarea de apa curenta din cauza restantelor la plata facturilor pe care asociatia de ... (vezi toată discuția)
Separare la intretinere anghel elena anghel elena m si eu o problema si nu stiu cui sa ma adresez...........,stau intr-un bloc unde apa calda nu este ,caldura nu. cine a avut bani(si eu) si-a pus ... (vezi toată discuția)
Fara apa rece ContSters266113 ContSters266113 Avem o problema legată de rău platnici. Asociaţia de proprietari a fost anunţată că datorită sumelor restante furnizorul de apă potabilă va opri ... (vezi toată discuția)