avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Spionajul informatic
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Spionajul informatic

Cineva mi-a spionat calculatorul a intrat in el de unde a luat informatii si fotografii.
Ma inregistrat atunci cind purtam convobiri pe mes si web cu diferite persoane, apoi a facut publice aceste informatii colegilor de munca, mai precis a instalat o ,, broasca" in calculator. Stiu cine este aceasta persoana dar ar trebui dovedita. Cui as putea sa ma adresez, pentru a o demasca.
Cel mai recent răspuns: piticu16 , utilizator 21:10, 30 Iulie 2015
Mergeti la DIICOT sau pe Stefan cel mare unde se afla IGP.
Multumesc pentru raspuns, pot merge aici chiar daca nu sunt din Bucuresti?
DIICOT unde este in Bucuresti?
Va puteti adresa oricarui birou teritorial sau puteti trimite sesizarea online

diicot@mpublic.ro
[ link extern ]

Adresele le gasiti aici
[ link extern ]

multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini fara bun simt frunzapeapa frunzapeapa Buna ziua, Am un vecin ca imi mananca sanatatea de 10 ani si tot tac cu gandul ca ma va lasa in pace intr-o buna zi, dar asteparile mele sunt in zadar. Asa ... (vezi toată discuția)
Buna seara! unde trebuie sa solicit certificatul de deces al ... barneata barneata Buna seara! Unde trebuie sa solicit certificatul de deces al tatălui mort în Anglia? Rudele lui l-au îngropat și mi-au dat actele lui de proprietate fara ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii online camicami camicami Buna.Rog frumos pe cei care au obtinut un certificat calificat emis de un furnizor de servicii de certificare acreditat, pentru depunerea declaratiilor online ... (vezi toată discuția)