avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Vecini fara bun simt
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Vecini fara bun simt

Buna ziua,
Am un vecin ca imi mananca sanatatea de 10 ani si tot tac cu gandul ca ma va lasa in pace intr-o buna zi, dar asteparile mele sunt in zadar. Asa ca de vreo luna de zile isi varsa galeata cu necesitatile fiziologice-inclusiv materia fecala langa gardul dintre noi( specific si acest gard e facut de mine, chiar daca ii inpresmueste curtea lui) si toata mizeria..straturi, straturi este in gradina la mine.Am incercat sa purtam un dialog civilizat, dar o tine una si buna ca el isi toarna mizaria in curtea lui si face ce vrea. La vecinul celalat nu toarna ca ii este frica, la gardul de la drum nu toarna ca il amendeaza primaria si ne-a ales pe noi ca suntem pensionari mai linistiti si mai prosti. Intrebarea mea ...ce mai pot sa fac cu astfel de vecin?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:48, 19 August 2015
Urmariti cand toarna mizeria, fotografiati momentul si postati fotografiile in diverse forumuri, Poate se autosesizeaza cineva din cadrul Inspectiei Sanitare si-l amendeaza sau il faceti de ras celor care il cunosc.
Nu se autosesizeaza nimeni.
In schimb ideea cu pozele nu e rea, se pot atasa unei reclamatii pe care as zice sa o faceti la Garda de Mediu din judetul in care sunteti. Aveti aici adresele:
[ link extern ]

Puteti face reclamatie si online insa nu puteti atasa poze. Puteti scrie, in schimb, ca le aveti si le puneti la dispozitia celor care vor veni sa constate - daca vor veni, nu sunt sigura ca e de competenta lor:
[ link extern ]

In mod normal, daca va raspund ca nu e de competenta lor ar trebui si sa va redirectioneze spre alta institutie.

Mai asteptati raspunsuri, poate are altcineva un sfat mai bun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere la politie, se poate? euthea euthea speta este urmatoarea: [b]1[/b].vecinul a distrus o parte din gardul care delimita proprietatile, [b]2[/b].copacii lui au crengile pe casa mea(sunt plantati ... (vezi toată discuția)
Am parcat regulamentar in fata unei case cu gard, care nu are ... MariusH1 MariusH1 Am parcat regulamentar in fata unei case cu gard, care nu are nici un semn ca ar fi o poarta de acces. Mi-a fost ridicata masina. Pot sa actionez in instanta ... (vezi toată discuția)
Am următoarea problemă cu vecinul: proprietățile sunt separate ... Cami2014 Cami2014 Am următoarea problemă cu vecinul: proprietățile sunt separate de un gard comun, din lemn, care are înălțimea de 1,80cm. Gardul a fost construit de ... (vezi toată discuția)