avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Autorizatie stivuitorist
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Autorizatie stivuitorist

Stivuitoristul este obligat sa poarte permanent in timpul lucrului autorizatia de stivuitorist ?
Daca DA, conform carui act normativ ?
Daca in timpul lucrului nu prezinta autorizatia poate fi sanctionat ?
Daca DA, conform carei legi, art .?
MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: inspectorSSM , utilizator 00:29, 30 Iulie 2015
Scrie chiar pe spatele autorizatiei.
Sanctiunile tin de disciplina la locul de munca si sunt prevazute in regulamentul intern sau contractul colectiv de munca


PT CR 8-2009 Aprobate prin Ordinul nr. 2.154 din 11 decembrie 2009 , publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 11 din 8 ianuarie 2010
ART. 17
(1) Pe baza rezultatelor din procesul-verbal încheiat conform prevederilor art. 16 alin. (4), ISCIR eliberează candidaţilor care au promovat examenul o autorizaţie tip, conform modelului din anexa 4, însoţită de talonul pentru vize anuale, conform modelului din anexa 5.
(2) Valabilitatea autorizaţiei se confirmă anual, prin vizarea talonului pentru vize anuale de către operatorul RSVTI al deţinătorului/utilizatorului.

ANEXA 4
Reprezentarea grafică a modelului de autorizaţie (faţă) - (verso) se găseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, Nr. 11 bis din 8 ianuarie 2010, la pagina 92, a se vedea imaginea asociată.
(verso)
Autorizaţia este personală, se păstrează în timpul serviciului asupra posesorului în bună stare şi se prezintă la cererea inspectorului de specialitate din cadrul ISCIR şi a persoanelor împuternicite ale deţinătorului/utilizatorului instalaţiei/echipamentului.
Ultima modificare: Joi, 30 Iulie 2015
inspectorSSM, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - recuperare autorizatie iscir pentru stivuitorist de la firma care a platit cursul de perfectionare. Ovi111 Ovi111 Ma adresez dvs cu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv si anume Am lucrat la o societate ca stivuitorist o perioada de 6 ani .Posed atestat si ... (vezi toată discuția)
Autorizația de stivuitorist Ionut Toma Ionut Toma Salutare, încă de la angajare autorizația de stivuitorist a fost luată de către firma unde lucrez. Întrebarea mea este daca ceea ce au făcut ei este ... (vezi toată discuția)
Stivuitoare - cu sau fara atestare iscir? pfm18i pfm18i Buna ziua, Pentru stivuitoare este obligatorie adeverinta ISCIR? Daca avem norme interne pentru utilizarea (moto - electro) stivuitoarelor, lucratorii care ... (vezi toată discuția)