avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS persoana fara venituri
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS persoana fara venituri

in anul 2015 am platit la fisc suma de 670 ron/an reprezentand contributia cass pentru o persoana fara venituri !
Am solicitat o adeverinta ,(sa faca dovada ca e asigurat pentru o consultatie la un doctor,eventual o interventie chirurgicala) in care mi se specifica ca are dreptul doar la pachetul de baza ,restul contracost.E corect si legal ?
Eu sunt salariata cu contract nedeterminat,l-as putea lua coasigurat pe asigurarea mea sa beneficieze de servicii medicale totale ?Mentionez ca avem acelasi domiciliu ,nu avem o relatie legala oficiala !

Alte discuții în legătură

Coasigurat versus asigurat fara venituri aniodehcane aniodehcane Buna ziua, Am sunat la CNAS pentru a ma lamuri cum se stabileste calitatea de coasigurat, insa doamna mi-a sugerat depunerea documentelor similare ... (vezi toată discuția)
Plata asigurari sanatate in concediu fara plata eon99 eon99 Buna ziua, Sunt in concediu fara plata pentru formare profesionala (suspendare contract de munca pentru studii de doctorat) si am fost plecat din tara din ... (vezi toată discuția)
Calitatea de coasigurat ildis ildis sunt casatorit de un an si sotia mea este casnica iar eu lucrez cu contract de munca.cum poate beneficia sotia mea de servicii medicale gratuite? (vezi toată discuția)