avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Va rog dati-mi un sfat URGENT - depasire (sau nu) ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Va rog dati-mi un sfat URGENT - depasire (sau nu) termen raspuns la intampinare

La o actiune in pretentii la Judecatorie parata a fost nemultumita de sentinta data de prima instanta si a declarat APEL
De la Tribunal mi s-a comunicat intampinarea depusa de catre apelanta cu precizarea ca in termen de 25 zile sa formulez raspuns la intampinare dar eu am cititin NCPC ca de fapt ar fi trebuit sa depun raspunsul in 10 zile de la comunicare
Ce pot face ca s-a depasit termenul de 10zile precizat de NCPC dar ma incadrez in cele 25 zile precizare de Comnucarea Adresa a Tribunalului
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:48, 30 Iulie 2015
Conform art.471(6) NCPC"Instanta la care s-a depus intapminarea o comunica de indata apelantului,punandu-i-se in vedere obligatia de a depune la dosar raspunsul la intampinare in termen de cel mult 10 zile de la data comunicarii."Depuneti de indata raspunsul la intampinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă instanța pune pe internet o rezoluție care suna așa:" ... Bonym Bonym Dacă instanța pune pe internet o rezoluție care suna așa:\" ate 3918 CURTEA DE APEL PITEŞTI SECŢIA I CIVILĂ Dosar nr. 5598/109/2020 REZOLUTIE 15 ... (vezi toată discuția)
Apel, intampinare.nedepunere raspuns la intampinare-consecinte ContSters382135 ContSters382135 Piritii au depus apel . Eu am raspuns motivelor invocate de catre acestia . Piritii nu au depus raspuns in termen la .....raspunsul meu . Care sunt ... (vezi toată discuția)
Intâmpinare apel cezyochi cezyochi Bună ziua.Am făcut apel la un proces de partaj,partea adversă a depus întâmpinare.Intrebarea mea este dacă trebuie sa o primesc si eu?dacă nu,cum aflu ... (vezi toată discuția)