avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract inchiriere masina catre societate comerciala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract inchiriere masina catre societate comerciala

Eu in calitate de societate comerciala doresc sa inchiriez masina de la persoana fizica pentru a-mi desfasura activitatea. Cheltuielile cu masina (RCA, CASCO, benzina, cheltuieli reparatii, etc) sunt deductibile? Daca da as dori sa stiu si legea, articolul in baza carora se poate.

Alte discuții în legătură

Folosirea bunurilor in urma suspendarii firmei !!! ryzzy ryzzy Buna ziua! As dori daca se poate sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. Vreau sa suspend activitatea societatii comerciale pentru 3 ani. Firma detine ... (vezi toată discuția)
Comodat si deducere cheltuieli pfa brendissima brendissima Daca am un ctr de comodat pt autoturism (comodatar este pfa-ul, evident, iar comodant este persoana care o reprezinta), pot deduce cheltuielile cu casco, rca, ... (vezi toată discuția)
Deducerea combustibilului pentru pfa romeo mart romeo mart sint persoana fizica autorizata si doresc o lamurire .OG 34 / 2009 se referea la numai societati comerciale ? adica deducerea combustibilului este interzisa ... (vezi toată discuția)