avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita, somatie
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita, somatie

buna ziua,
am luat un credit pe care din motive personale nu am putut sa-l mai achit,dupa cateva discutii la telefon cu angajatii bancii(piraeus bank) am primit o somatie (un plic) acasa din partea bancii cu semnatura si stampila unui avocat ca daca nu platesc in 3 zile suma datorata,incep procedurile de executare silita si nu stiu ce inseamna acest lucru,nu am nimic pe numele meu doar cardul de salariu de la alta banca,au ce sa-mi faca in cazul acesta decat sa-mi puna proprire pe salariu?si din ce moment au dreptul sa faca proprire,nu ar trebuii sa fiu anuntat inainte sau ma trezesc cu cardul blocat cand intra salariu?
Cel mai recent răspuns: lauricka16 , utilizator 21:25, 30 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
si trebuie sa ma duc la banca sa-mi deblocheze cardul?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita la persoana fara bunuri morgana morgana Buna ziua! As avea si eu mai multe nelamuriri. Sper sa gasesc un raspuns pentru ca nu am deloc cunostinte juridice si nu stiu cum trebuie procedat in ... (vezi toată discuția)
Blocare cont bancar-??? brandusa1 brandusa1 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Pentru neplata unei amenzi sa-mi blocheze un cont . Nu stiu cum s-a ajuns aici pentru ca nu am fost instiintata. Am aflat ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata iliuta.vali iliuta.vali buna ziua ,va rog sa ma sfatuiti in legatura cu problema mea.am un credit de nevoi personale la piraeus bank,credit care nu prea mai reusesc sa-l platesc nu ca ... (vezi toată discuția)