avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cesiune parti sociale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cesiune parti sociale

societatea X are doi asociati, din care doar unul este administrator, fiecare dintre asociati detinand 50% din partile sociale. cei doi au hotarat sa cesioneze toate partile sociale unei terte persoane. asociatul, care nu este si administrator, nu este in tara si nu are posibilitatea de a veni in timp util. întrebarea este daca cesiunea se poate face in baza unei procuri notariale prin care cel plecat din tara imputerniceste pe altcineva ( sora lui ) sa semneze documentele privind cesiunea.
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 12:32, 31 Iulie 2015
da, se poate face in baza unei procuri speciale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura vanzare firma simina carmen simina carmen Buna ziua, Revin la d-voastra in speranta primirii unui sfat competent in rezolvarea urmatoarei situatii: Fiul meu cel mare are un SRL la care este unic ... (vezi toată discuția)
Cumparae societate romanesca cu asociat unic strain Helbet Helbet Buna ziua, Am si eu o speta! Doresc sa cumpar o societate romanesca , unde asociat unic este o persoana straina ( german) . Ca si modaliate am hotarat mai ... (vezi toată discuția)
Hotarare aga cesiune Anny2009 Anny2009 Va rog sa ma ajutati cu o lamurire: in cazul in care intr-un srl cu 34 de asociati, unul cesioneaza catre un altul ,tot asociat , toate partile sale sociale, ... (vezi toată discuția)