In data de 25.06.2015 am primit o amenda pt. depasirea vitezei.Mergand sa o platesc am constatat ca pe procesul verbal era data de 25.05.2015 nepermitandumi-se achitarea aceasteia.Amenda nu am primito in orasul meu insa pt a o achita am mers la Directia de taxe si impozite.Mi sa dat un numar de telefon de unde puteam cere informatii in legatura cu ce trebuie sa fac.Mi sa spus si din ceea ce am citit procesul verbal ar fi nul.Am facut o cerere si impreuna cu o copie a amezii am trimiso la judecatoria orasului in care am primit amenda.astazi la o luna dupa depunere am primit de la judecatorie o instiintare in care spune ca reclamatul neaga plangerea mea sustinand ca amenda a fost data pe 25.05.2015.La momentul acela am cerut parerea unei cunostiinte, politist si mi-a zis ca tipul/formularul de proces verbal este nou in mai fiind alt tip de procese verbale.Ce as putea face in acest caz?
@Carturarul Minciuna?!?! Eventual eroarea! Iar asta cu ...probez cu martori că eram nu știu unde în acea zi mi se pare cam "fumată", mai ales dacă pe înregistrarea radar apare aceeași dată ca și cea din procesul-verbal...