Poate si aceasta conversatie sa demonstreze faptu l ca sotia are unele inclinatii inspre..infidelitate, insa nu este insasi dovada infidelitatii. Pentru a demonstra ascest fapt, este nevoie de probe mai solide.
Daca as fi barbat, eu as lasa o astfel de femeie, dar nu pentru ca ar avea probleme cu ...fidelitatea, ci pentru ca ar avea probleme cu ...inteligenta, ceea ce mi s-ar parea mult mai grav.
In rest, spuse deja @legally ce era de spus.
Da, o scapare din partea sotiei care demonstreza prin lipsa vigilentei sale si alte lipsuri...insa totodata s-ar putea sa fiti intrebat cum ati intrat in posesia acelei convorbiri, daca aveati dreptul si sa nu fiti cumva acuzat de violarea secretului corespondentei....
Dupa cum s-a zis, poate fi utilizat acest mijloc de proba , sub rezerva faptului ca informatiile a caror posesie o aveti sa nu fi fost dobandite savarsind infractiunea de violare a secretului corespondentei (ma refer aici ca acestea ar fi putut fi obtinute in mod licit daca messengerul persoanei in cauza era lasat deschis ), insa , ganditi-va daca exista alte persoane care sa-i fi cunoscut comportamentul acesteia , depozitiile martorilor sunt mult mai convingatoare.(poate gasiti si vreo scrisoare care sa-i incrimineze comportamentul )
Cat despre divort , nu numai culpa exclusiva a sotiei poate conduce la ideea de degradare totala a raporturilor de familie.Printr-o discutie deschisa se poate ajunge la concluzia de culpa comuna , intrucat , din punctul meu de vedere , ambii "actori " implicati intr-o relatie detin o parte de "vina " , asa incat legatura dintre ei , finalmente , n-a fost una functionala.
Sau chiar modalitatea de desfacere a casatoriei prin comun acord , daca nu exista copii minori , si s-a scurs un an de incheierea acestui mariaj .(mult mai facila , de altfel )
Exista mai multe modalitati care pun capat unei relatii , uzate in procesul de divort , insa , fiecare , din punctul meu de vedere are si o componenta psihologica ....pe care o poti aprecia studiind situatia atent.
Pana ce aceasta cauza e dedusa judecatii , de ce nu aveti o discutie cu sotia, care ar reprezenta o etapa edificatoare pentru dumneavoastra si , in acelasi timp , una premergatoare unui proces ?
Multa bafta !