avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... INREGISTRARE CONVERSATIE MESSENGER PROBA IN PROCES ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

INREGISTRARE CONVERSATIE MESSENGER PROBA IN PROCES DIVORT

Daca sotul este cel care cere desfacerea casatoriei, ce relevanta are o inregistrare a unei conversatii pe Messenger, in care sotia invita acasa un barbat, si ii explica sa spuna ca este domnul care repara centrala, pentru ca fiul ei de 5 ani spune orice se intampla in casa? Se poate folosi o astfel de inregistrare ca proba intr-un proces de divort?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 12:00, 11 Iulie 2009
Nimeni nu va poate obliga sa continuati o casnicie daca nu mai doriti. Asa ca , puteti divorta si fara sa folositi aceea discutie de pe mess ca si proba, pe care oricum, nu cred ca o va accepta instanta ca si proba concludenta.
Aveti nevoie insa de cel putin un martor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, admisibilitate convorbiri messenger ca proba tati_sorin2000 tati_sorin2000 pot folosi ca proba la divort convorbirile de pe messenger intre sotie si amant. deoarece am unele banuieli.Cum se procedeaza si daca sunt legale aceste ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am urmatoarea intrebare, urmeaza sa divortez ca asta ... Florea2022! Florea2022! Buna ziua, am urmatoarea intrebare, urmeaza sa divortez ca asta isi doreste sotia... eu i-am prins telefonul ei si am facut poze la mesaje pe whats app ca are ... (vezi toată discuția)
Divorț cauzat de infidelitate: ce obligații materiale va avea cel vinovat după desfacerea căsătoriei? Amelia Popescu Amelia Popescu Ce probe trebuie să prezinte sotia in instanța/la notar, pentru a demonstra că soțul este infidel iar, pe cale de consecință, în cazul în care este ... (vezi toată discuția)