avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare creante
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare creante

buna ziua .am o datorie la aps romania si in luna iunie am fost in imposibilitate de plata in luna iulie am platit iar cei de la aps romania ma ameninta ca ma dau in judecata ca nu am platit
Ultima modificare: Vineri, 31 Iulie 2015
adriana73, utilizator
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 13:48, 31 Iulie 2015
Pentru că ăla este jobul omului respectiv. Să sune și să amenințe. Astfel, debitorul plătește.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rate la banca platite, amenintari telefonice nejustificate bandi2 bandi2 as dori sa intreb,,, cum poate o banca sa ti divulge contul unei alte firme? mentionez ca sant cu datoriile la zi,si cand am intarziat am platit penalitati.am ... (vezi toată discuția)
Buna seara am fost executat silit de bt, mi se retine din salariu, ... aetnip aetnip Buna seara am fost executat silit de BT, mi se retine din salariu, dar de un an ma tot suna cei de la EOS si -mi spun ca mi-a fost cesionata creanta si imi ... (vezi toată discuția)
Notificare cesiune de creanta/credit mirelutza_miry mirelutza_miry Buna ziua . Am si eu o problema cu o Notificare primita in urma cu aproape o luna care spune cam asa ,,SC 1 SRL, persoana juridica romana ...cu sediul in ... (vezi toată discuția)