avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Fum de la soba vecinilor
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Fum de la soba vecinilor

Buna ziua.
Locuiesc la etajul 4/4 al uni bloc iar in fata blocului sunt case.Una din case,fiind a primariei, chiriasii fac focul,chiar si vara, la o soba cu lemne.Din cauza lor cei de la etajele superioare trebuie sa stam cu geamurile inchise caci se afuma toata casa.Au bagat de curand gaze in curte dar banuiesc ca este mai ieftin sa faca focul cu lemne decat sa foloseasca gazele.
Intrebarea mea este ce as putea sa fac in acest caz.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: dredji77 , utilizator 11:41, 3 August 2015
Desfasurati demersuri oficiale,eventual prin asociatia de proprietari la proprietarul imobilului in sensul suprainaltarii cosului de fum
Multumesc frumos pentru raspunsul dumneavoastra!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

***** coș de fum la bloc cu 3 etaje să fie prevăzut și pentru centrale pe lemne? Vecinul13245 Vecinul13245 Salutare tuturor, Așa cum cred că mulți alții ajung într-o situație de, disperare, neștiind ce să mai facă, la cine să meargă, pe cine să ... (vezi toată discuția)
Cos de fum la bloc lloryshyka lloryshyka Buna seara, locuiesc la etajul 1 (unu)al unui imobil cu 4 (patru) etaje, vecina de la parter are ca sursa de incalzire soba pe lemne cu cosul de fum ridicat ... (vezi toată discuția)
Miros de lemn ars in apartamentul meu. szabika36 szabika36 Buna ziua!.Stau intr-o casa cu un etaj , eu la etajul I si un vecin nou la parter.De curand vecinul a inceput sa faca foc cu lemne in bucatarie si mirosul de ... (vezi toată discuția)