avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendare CIM

[b]BUNA SEARA
ART 52 LIT B CODUL MUNCII A FOST DECLARAT NECONSTITUTIONAL IN 23 APR 2015,IN 19 IUNIE A FOST PUBLICAT IN M OF ,PE 01 AUG SE IMPLINESC SI 45 ZILE DE LA PUBLICARE,CE BAZA LEGALA MAI ARE ANGAJATORUL SA MA TINA SUSPENDAT TININD CONT CA AM CIM SUSPENDAT DIN 2010.
CE AR TREBUI SA FAC EU?
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:54, 31 Iulie 2015
Deciziile Curţii Constituţionale se publică în Monitorul Oficial al României. De la data publicării, deciziile sunt general obligatorii şi au putere numai pentru viitor. (Art.147 alin.(4) din Constituţie).

Asadar, Decizia Curtii nu are efecte retroactive, ea isi produce efectele incepand cu data de 19.06.2015.

In speta , puteti :
- solicita anagjatorului revocarea deciziei respective, invocand aceasta decizie;
sau
- sa promovati o actiune in instanta.

p.s.
Incercati sa nu mai scrieti cu majusdculke fiindca este foarte greu de citit si apoi este o incalcare a regulamentului de postare in forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia cc nr 279/2015 sexu sexu CURTEA CONSTITUŢIONALĂ În numele legii DECIDE: 1. Admite excepţia de neconstituţionalitate ridicată de D M şi MT în Dosarul nr. ... (vezi toată discuția)
Cim suspendat cautatorul cautatorul Am contractul de munca suspendat in baza art 52 lit b,teza intii,din Codul Muncii...care a fost declarat nesconstitutional de catre Curtea ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim art52 alin1 lit b catrinee catrinee Buna ziua, la aceasta data a aflu suspendata de opt luni pe baza art 52 alin 1 lit b .Conform Curtii constitutionale in 23 aprilie acest articol a fost ... (vezi toată discuția)