avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Greseli in acte
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Greseli in acte

Buna seara. Am mostenit dela bunica mea ( prin renuntarea mamei) o bucata de pamant in anul 2009 .Dezbatera succesiunii s-a facut la tribunal,asa au dorit celelalte rude.Anul acesta am vrut sa vand acea suprafata de teren si a trebuit sa fac cadastru.SURPRIZA. Firma de cadastru cere copie legalizata dupa titlul de proprietate al bunicii (nu inteleg de ce o hotarare judecatoreasca nu este suficienta). Pe titlul de proprietate bunica se numeste Bontas V. Anica (numele corect,dar initiala bunicului) iar in hotararea judecatoreasca se numeste Bontas C.Anitza (initiala tatalui ei ,dar prenumele gresit.La tribunal ,la momentul judecarii,a fost dusa o adeverinta de la starea civila din primaria comunei ca este una si aceeasi persoana,dar , cine a redactat hotararea apierdut din vedere si cine a ridicat hotararea nu a observat. Intreb : unde trebuie sa merg pentru corectare la tribunal sau este din nou suficienta adeverinta de starea civila ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: lemia50 , utilizator 23:41, 31 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala inscriere in titlu de proprietate - respectiv hotarare definitiva si irevocabila! pimionela pimionela Cum se poate rezolva o problema rezultata in urma inscrierii gresite a tarlalei pe titlul de proprietate dupa care s-a facut partaj la judecatorie, greseala ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca rendec rendec Buna ziua, Astazi mi a fost comunicata o hotarare judecatoreasca nesemnata, in continut se gasesc o serie de erori si sunt foarte multe greseli gramaticale. ... (vezi toată discuția)
Indreptare greseala? Brokeru22 Brokeru22 In motivarea unei sentinte instanta stabileste ca dobanda fiscala trebuie acordata de la data platii taxei. In partea finala(cred ca dispozitiv se numeste) ... (vezi toată discuția)