avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... BRANSARE APA CANAL GALATI
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

BRANSARE APA CANAL GALATI

Buna ziua,


Cei de la Spatiul Locativ de la Primarie si cei de la intretinere ne tot pun bete in roate pentru ca dorim sa ne bransam individual la apa rece , (ne obliga sa platim penalitatile si apoi putem sa ne bransam).
Chestia e ca cei de la Spatiul Locativ Primarie Galati acum 4 ani ne-au cerut contractul casei (apartamentul nu e al nostru ci i s-a dat tatalui meu cu chirie de catre combinatul siderurgic ex SIDEX Galati iar chiria se oprea din salariul lui dar acum ca a iesit la pensie trebuie sa o platim la Primarie)sub niste pretexte mincinoase iar acum stam dupa ei ca sa ni-l dea inapoi. Membriii din familia mea au nevoie de coontractul casei ca sa-si poata reinnoi buletinul expirat. De cate ori am fost la ei ne-au zis doar verbal iar in scris nu ne-au dat o hartie precum ca refuza sa ne inapoieze contractul. Cei de la intretinere acum 4 ani ne-au zis ca daca platim datoriile de la intretinere cat mai repede atunci or sa ne stearga penalitatile. Am platit toate datoriile cu bani munciti de mine in Spania.
De ce nu putem sa ne punem tevi individuale la Apa Canal? Ce joc mafiot e intre intretinere - Apaterm - Spatiu Locativ Primarie? Ne-am saturat sa isi bata joc de noi romanii niste nesimtiti. Ce tre sa fac ca sa ne facem dreptate? Sa ma duc sa le tai capurile? As face-o si pe asta ca-i prea de tot.

Saludos.


Ultima modificare: Sâmbătă, 1 August 2015
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:44, 1 August 2015
Va rog, continuati discutia pe topicul deschis initial:
www.avocatnet.ro/content/for...

Aici voi inchide acest topic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransarea de la sistemul de termoficare cretuc cretuc Buna ziua ,Doresc sa stiu care este procedura legala de debransare de la sistemul central de termoficare (oras Galati) in cazul in care furnizorlul respectiv ... (vezi toată discuția)
Furnizorul de apa rece nu vrea sa-mi faca conectare separata iulia_79 iulia_79 Doresc sa-mi fac bransament individual la apa rece, in schimb societatea in cauza nu-mi accepta dosarul pentru ca trebuie automat sa ma debransez si de la apa ... (vezi toată discuția)
Datorii intretinere OvidiuDaren OvidiuDaren Buna ziua, Locuinta unde stau parintii mei in Galati a inregistrat datorii la intretinere pe care le-am platit, cu greu dar le-am platit pana la ... (vezi toată discuția)