Cei de la Spatiul Locativ de la Primarie si cei de la intretinere ne tot pun bete in roate pentru ca dorim sa ne bransam individual la apa rece , (ne obliga sa platim penalitatile si apoi putem sa ne bransam).
Chestia e ca cei de la Spatiul Locativ Primarie Galati acum 4 ani ne-au cerut contractul casei (apartamentul nu e al nostru ci i s-a dat tatalui meu cu chirie de catre combinatul siderurgic ex SIDEX Galati iar chiria se oprea din salariul lui dar acum ca a iesit la pensie trebuie sa o platim la Primarie)sub niste pretexte mincinoase iar acum stam dupa ei ca sa ni-l dea inapoi. Membriii din familia mea au nevoie de coontractul casei ca sa-si poata reinnoi buletinul expirat. De cate ori am fost la ei ne-au zis doar verbal iar in scris nu ne-au dat o hartie precum ca refuza sa ne inapoieze contractul. Cei de la intretinere acum 4 ani ne-au zis ca daca platim datoriile de la intretinere cat mai repede atunci or sa ne stearga penalitatile. Am platit toate datoriile cu bani munciti de mine in Spania.
De ce nu putem sa ne punem tevi individuale la Apa Canal? Ce joc mafiot e intre intretinere - Apaterm - Spatiu Locativ Primarie? Ne-am saturat sa isi bata joc de noi romanii niste nesimtiti. Ce tre sa fac ca sa ne facem dreptate? Sa ma duc sa le tai capurile? As face-o si pe asta ca-i prea de tot.