Sunt angajat cu contract pe perioada determinata pe o pozitie de conducere la o companie. Am decis sa nu mai accept prelungirea contractului datorita mediului nepropice dezvoltarii si a neseriozitatii.
Tot datorita acestei neseriozitati, ma intreb ce pot sa fac daca voi avea probleme cu intarzierea sau neplata salariului datorat (ultima luna lucrata). Suma restanta va fi una deloc de neglijat.
Dupa solicitarea in scris a platii, ar fi reclamatia la ITM si intr-un final judecata.
Care ar fi sansele si durata unui eventual proces pt recuperarea beneficiilor mentionate in contract?
Hmmm ... asteptam un raspuns de genul: "Castigati sigur dar dureaza !"
Fiind drept legal stipulat si in CIM consider ca e o victorie sigura. Sau ma-nsel?
Un raspuns de genul mentionat de dvs nu stiu cine vi-l poate da, intrucat am vazut situatii in care d.p.m.d.v. aveau sanse de 100% de castig si au pierdut.
Proces?
ghiuvy2005
Buna ziua,
Am tinut contabilitatea la 2 firme ale aceluiasi patron, la negru, fara act intre noi.Respectivul imi datoreaza si in prezent din 2008 o suma de ... (vezi toată discuția)
Bancile
ContSters460245
Exista la banci termene legale stipulate cumva undeva , care le permite sa raspunda cand vor la o reclamatie, desi clientul insista cu email-uri si telefoane, ... (vezi toată discuția)