avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... bancile
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

bancile

Exista la banci termene legale stipulate cumva undeva , care le permite sa raspunda cand vor la o reclamatie, desi clientul insista cu email-uri si telefoane, si nu i se comunica nimic concret doar se cer miliarde de acte si atat?
In speta, tatal meu a decedat, iar eu cu mama am facut succesiunea asa ca am preluat si datoriilor unor credite facute de acesta acum cativa ani.
Tin sa specific ca am platit ratele din prima luna in care a murit tatal, nu am avut intarzieri, am respectat contractul ca atare.
De curand am dorit sa achit creditul am sunat la Buc este vb de Garanti Bank pt a cere calculul sumei de depus pt inchiderea creditului. Am vb cu 4 persoane care mi-au facut calcule total diferite. Fara prea multe explicatii.
Dupa ce am terminat cu cei 4 , am trimis email cu cerere de fapt reclamatie pentru a cere lamuriri cu privire la acest aspect: niciun calcul nu batea cu altul.
Raspunsul a fost: nu putem furniza informatii legate de credit pana nu faceti dovada ca mama este sotia legala a tatalui. Am intrebat pentru ce ii intereseaza in conditiile in care eu doresc sa achit nu sa retrag bani din cont, ceea ce era in interesul lor sa isi recupereze banii.
Am trimis pana la urma tot ce mi-au cerut, si sunt 2 saptamani de cand n-am primit niciun raspuns.
Ce este de facut.? Ar trebui sa fac o sesizare la ANPC ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 21:30, 16 Februarie 2018
Aveti nevoie de un document scris din partea bancii cu privire la suma ramasa debit. Daca banca nu va pune la dispozitie informatiile solicitate, va puteti adresa instantei.
Nu pun nimic la dispozitie.
Am 2 saptamani de cand le-am trimis prin email documentele pe care mi le cereau ca sa fie siguri ca mama este sotia tatalui, ieri am trimis din nou email pentru cere informatiile legate de soldul actual al creditului si nu am primit niciun raspuns.
Ce pas ar trebui sa fac acum ?> Sa mai sun la ei la Bucuresti? A mia oara? Sa ma trezesc iar cu calcule gresite>?
Multumesc
Credeti ca as avea castig de cauza? Avand ca dovezi doar email-urile la care nu mi se raspunde?
Castig in ce sens ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare la biroul de credit fara aprobarea mea valeantudor valeantudor Buna ziua, Am o problema cu o banca ... acum vreo 6-7 luni am fost jefuiti de aproximativ 6,000 RON (bani cash, din casa) si, cum aveam nunta dupa 2 luni, ... (vezi toată discuția)
Un credit cu bucluc ! guz_marian guz_marian Am facut un credit ipotecar in euro la BCR. Nu am facut plati in ultimul an lunare dar din cand in cand mai achitam cate o suma deoarece nu aveam posibilitate ... (vezi toată discuția)
Poprire prin exsecutare silita Szyoikaarpad Szyoikaarpad Am făcut contestația la ex.silita la judecătoria.unde aparțin.subiectul este.în 2006 am luat un credit de la BRD.iar în 2007 la-m achitat printr-o ... (vezi toată discuția)