Am făcut contestația la ex.silita la judecătoria.unde aparțin.subiectul este.în 2006 am luat un credit de la BRD.iar în 2007 la-m achitat printr-o refinanțare de la Piraeus bank.prin virament bancar eu nu am fost informat că trebuie să mă duc să închid contul la BRD.deşi prima dată am fost trimis de către Piraeus bank să mă prezint la sucursala BRD.să-mi calculeze suma pe care trebuie virată în contul lor ,sa şi realizat ,sau virat toți bani de la Piraeus bank ,către BRD.Piraeus bank ma informat ca din momentul acesta nu mai am datorie la BRD şi că nu mai am cu BRD nimic .după un an mai târziu ma-m prezentat la banca Piraeus pentru a solicita un alt credit banca ma informat că dacă mi-a crescut salariu să aduc o adeverință .am adus adeverința de salar pt că am avut mărire de salar si sa aprobat un credit in franci.elv.banca Piraeus ma informat că au informați de la biroul de credit că am un cont deschis la BRD.şi să măduc la bancă .ma-m prezentat la BRD.şi le-m spus că am fost informat de banca Piraeus că am cont deschis la BRD.eu le-m spus că anul trecut le-m achitat creditul de 23.500 ron. Miau cerut buletinu şi mau căutat î clculator şi mau informat că mai amîn cont suma de 17000ron.le-am întrebat de ce am suma aceasta că eu am achita toată suma pe care miați calculat-o anul trecut de ce nu mați informat când miați calculat suma care trebuie virată .că trebuie să vin la bancă .Piraeus bank ma informat că eu nu mai am cu baca BRD nimic şi că ei au făcut tot demersul săfie siguri că bani ajung la BRD eu nu am fă cut nici un angajament cu voi să luați un an rată di contu unde au ajuns bani de ce vați atins de bani.mam prezentat la şefi bănci şi le-am explicat că nu am fost inf.de nici BRD si nici de Piraeus bank.răspunsul lor a fost că eu trebuie să le plătesc suma de 6000 ron .eu am depus la registratura bănci o cerere în leg cu acest aspect şi nu am primit nici un răspuns.ma-m prezentat sin nou la banc BRD pt inf.nu sa vrut mau zăpăcit la cap să iau un credit căîn curând eu nu mai pot lua că Bnca Naațională va îngreuna să mai opțin un credit şi am luat 5000ron dar eu am înțeles că plătesc doar suma pe care mi-au dat-o din cont şi am plătit un an dor că mi sa părut că ceva nu e bine şi am aflat că defapt miau pus şi bani pe care ei miau luat din acnt.si din clipa aceea nu am mai făcut plăți la BRD.din 2008 .acum mi-a veni poprire pe cont săplă tesc suma de 15.192 ron .am făcut contestație la judecătorie ce şanşe am pt că ei miau luat din cont fără să fiu inf.
Tot raul a inceput de la data refinantarii, intrucat dupa primirea banilor, ar fi trebuit sa fie intocmite toate actele pentru închiderea tuturor conturilor deschise la BRD. E bine sa solicitati toate acele acte de la ambele banci, pentru a fi depuse la dosarul contestatiei, pentru a arata modul de lucru al ambelor banci, eu cred ca aveti sanse sa castigati.
Probleme cu banca
gesolmina
am un credit imobiliar din 2007 , plus descoperire de cont la acceasi banca . din cauza micsorarii salariului , salariul virat catre banca deja nu mai era ... (vezi toată discuția)