avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cumparare auto
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cumparare auto

Buna ziua! As dori sa stiu care sunt pasii legali pentru cumpararea unei masini care se afla gaj la o linie de credit neplatita la timp si in intregime, pentru care banca are un executor pentru recuperarea datoriei ramase. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: pedrag75 , utilizator 22:31, 4 August 2015
Din prezentarea dvs rezulta ca bunul mobil se afla in procedura de executare silita,deschisa la cererea creditorului
Pentru a intra in posesia bunului mobil este necesar sa va interesati la executorul judecatoresc sa analizati pretul evaluat la bunul mobil si eventual sa va prezentati oferta de participare la licitatie
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare patriciutza patriciutza Buna ziua , va rog sa-mi spuneti care sunt etapele executarii silite intr-un contract de gaj fara deposedare. Mobilul cu care am garantat este o masina . In ... (vezi toată discuția)
Scoatere la licitatie apartament girat ContSters96141 ContSters96141 Parintii mei au primit o adresa joi cum ca datorita neachitarii unei linii de credit (a unei firme) la care a fost pus gir acum 2 ani apartamentul lor (pus pe ... (vezi toată discuția)
Fff urgent. executare irbo irbo buna ziua. as avea nevoie de putin ajutor. speta este urmatoarea: eu sunt creditor privilegiat (contract de gaj asupra unor bunuri inscris si la AEGRM). un ... (vezi toată discuția)