avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Coasigurare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Coasigurare

buna ziua!sunt pensionat din anul 2013 pe caz de boala.Sotia mea lucreaza in strainatate cu contract de munca in speta contract italian.Intrebarea mea este,daca o pot lua pe asigurarea mea ca si coasigurat?va multumesc mult!

Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:11, 1 August 2015
1. Dvs. fiind asigurat la sanatate sotia dvs. poate fi coasigurata dvs.

2. Daca daca lucreaza legal in Italia este asigurata acolo la sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate la persoana fara venit Siluana Siluana Buna ziua Pot beneficia de asigurare de sanatate daca nu am venit? Din 2011 - 2013 am fost in conediu de crestere copil, iar apoi timp de 6 luni, am intrat ... (vezi toată discuția)
Plata cas av80132 av80132 Buna ziua. Lucrez in strainatate, pe teritoriul UE, la un angajator strain in mod legal, cu contract de munca, 6 luni pe an (3 vara, 3 iarna), iar sotia mea ... (vezi toată discuția)
Timp partial-asigurare sanatate-coasigurat atti atti Sunt angajat cu contract de munca –timp partial = 2 ore/zi – (perioada nedeterminata).In cazul acesta beneficiez de asigurare de sanatate ? Sotia ... (vezi toată discuția)