avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Construire casa vacanta
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Construire casa vacanta

buna ziua ! tuturor......
-vreau sa construiesc ,,,,o casuta mica de vacanta, pe un teren proprietate,intravilan, ca dimensiuni 6 m x 3 m , din care efectiv pt locuit - dormit o camera de 3 m x 3 m ,restul de 3 m x 3 m terasa,,,
-fara fundatie ,,,din lemn ,,,asezata pe o platforma betonata
-fara sa fie necesar instalare contuar energie electrica si apa curenta
solicit ajutorul dv , cu privire la faptul ....daca trebuiesc autorizatii ,de unde trebuiesc obtinute , sau daca trebuie autorizatie de construire
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:08, 1 August 2015
Construire casa de vacanta,se poate realiza numai dupa initiere PUZ si RLU, in baza avizului de oportunitate , avizat si aprobat conform competentelor stabilite de lege de catre autoritatea publica locala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesitate obtinere autorizatie de construire juridic dana juridic dana Am nevoie de autorizatie de construire in cazul in care doresc sa amplasez pe terenul proprietate, noua casute din lemn cu destinatia de spatiu pentru birou, ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan lorelena1306 lorelena1306 Suntem in posesia unui lot extravilan in suprafata de 1600 mp care face parte dintr-un teren parcelabil. Langa lot se afla vile nou construite. Fiind ... (vezi toată discuția)
Mi se cere pud sau ma obliga sa construiesc la calcan, ce pot face? VASILE_CLAUDIA VASILE_CLAUDIA Va rog ajutati-ma cu un sfat.Am achizitionat un teren intravilan de 350mp cu dimensiunea de 15*24ml si doresc sa construiesc o casa de 8*11ml.Am solicitat ... (vezi toată discuția)