avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot schimba numărul de telefon folosit la ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot schimba numărul de telefon folosit la înregistrarea firmei?

După cum am scris și în subiect, aș dori să știu dacă pot schimba numărul de telefon folosit la înființarea firmei mele. De ceva vreme, un anume X, tot intra pe fel și fel de chat-uri pentru homosexuali, și le dă numărul firmei mele. Cum acele persoane care sună sunt nevinovate, teoretic nu am pe cine acționa în instanță. Deci aș putea să-mi schimb numărul de telefon și ce ar presupune acest lucru în ceea ce privește firma.
Cel mai recent răspuns: CatalinCorozanu , utilizator 21:31, 1 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi este folosit numarul de telefon de catre cei de la yango pe google GeorgeDa GeorgeDa De o saptamana am numarul de telefon pus pe pagina yango romania, fara sa imi fi dat acordul, i am anuntat ca folosesc un numar gresit pentru contact dar nimic ... (vezi toată discuția)
Inselatorie olx.. Saur0n1233 Saur0n1233 Buna ziua. De curand am cumparat 2 boxe smart de pe OLX. Toate bune si frumoase, am vorbit cu respectiva persoana, i-am dat toate datele si acesta a pus ... (vezi toată discuția)
Unde pot reclama persoanele juridice serviciile proaste? tanguera tanguera Buna seara Am o problema cu o firma de curierat care mi-a intarziat livrarea cu rea credinta (coletul era sosit in depozit si pur si simplu nu l-au scos la ... (vezi toată discuția)