avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Imi este folosit numarul de telefon de catre cei de la ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Imi este folosit numarul de telefon de catre cei de la yango pe google

De o saptamana am numarul de telefon pus pe pagina yango romania, fara sa imi fi dat acordul, i am anuntat ca folosesc un numar gresit pentru contact dar nimic nu s-a modificat si primesc zilnic zeci de mesaje si apeluri. A devenit foarte stresant, efectiv nu imi pot folosi telefonul pentru ca suna incontinuu , ce este de facut, as dori sa ii actionez in instanta pentru neplacerile cauzate.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:28, 31 Octombrie 2019
Buna seara,
Mai simplu este sa va schimbati numarul
Daca nu dumneavoastra le-a dat numarul, de unde il au?
Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2019
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
cred ca l-au scris gresit , in momentul de fata daca scrieti pe google : yango romania , apare numarul meu, nu am cum sa il schimb odata ce il am de foarte mult timp si toti cunoscutii imi stiu numarul, ar fi total inconvenabil sa schimb numarul.
Buna seara
Atunci transmiteti-le o notificare SCRISA transmisa prin posta recomandata cu confirmare de primire
Dupa ... puteti sa-i actionati in instanta daca nu schimba numarul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru hartuire prin telefon LttlD3vil LttlD3vil Buna ziua, Am si eu o problema: acum 4 zile am gresit atunci cand am apelat un numar de telefon pe mobil (am gresit numarul), nu a raspuns nimeni, deci nu am ... (vezi toată discuția)
Hartuire din partea unei firme de creditare BorisAdrian BorisAdrian Buna ziua, In urma cu ceva timp am participat la un mic proiect al unei multinationale si am avut cativa oameni in subordine. Unul dintre ei a facut un credit ... (vezi toată discuția)
Hartuire prin apeluri telefonice cu nr. privat- ce este de facut? carabetdoina carabetdoina Primesc zilnic zeci de apeluri telefonice de pe un \\"numar privat\\"(asa apare afisat), apeluri care se intrerup in momentul in care raspund.Aceste apeluri le ... (vezi toată discuția)