avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia

Bună ziua! Am nevoie de un sfat pentru a înţelege situaţia în care mă aflu şi pentru a şti ce măsuri să iau. În august 2013 am fost angajată pe un post de agent comercial la o "mare" firmă de salubrizare. De aproape un an de zile am intrat, probabil, în dizgraţia conducerii firmei. Altfel nu înţeleg umilinţele la care am fost supusă în toate şedinţele la care am participat. S-a ajuns până acolo încât am fost chemată la sediul firmei în timpul concediului medical şi mi s-a spus că am o singură variantă :să-mi dau demisia!
Am refuzat acest lucru, amintind-ui directorului că demisia este un act de voinţă şi nu mi-o poate cere. Şicanele continuă , tot sunt chemată la director,acesta spunându-mi că are o serie de sesizări la adresa mea, că mi s-a făcut referat pentru necorespundere profesională şi că luna aceasta contractul meu de muncă (încheiat pe perioadă nedeterminată) va înceta.Ultima întâlnire cu directorul firmei s-a desfăşurat în 24 iulie 2015, când mi s-a adus la cunoştinţă faptul că "deocamdată sunt obiectul unor cercetări, urmând cocluziile comisiei de disciplină". Nu ştiu din ce cauză am ajuns să fiu "cercetată" de comisia de disciplină, că nu am făcut nimic de care să-mi fie ruşine. Îmi este teamă să nu mi se însceneze ceva grav şi să suport consecinţele. Menţionez că la ultima întâlnire cu directorul mă aflam tot în concediu medical şi a fost nevoie să mă deplasez la sediul firmei pe o temperatură de 39 de grade la ora 13,00. Conducerea firmei nu a catadicsit nici să-şi ceara scuze, nici să-mi ofere un pahar cu apă, măcar.
Acestea fiind faptele, aştept cu mult interes răspunsurile dumneavoastră. O zi bună!=D>
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:15, 2 August 2015
1. Sub sanctiunea nulitatii absolute, nicio masura, cu exceptia avertismentului , nu poate fi dispusa mai inainte de efectuarea unei cercetari disciplinare prealabile.

2. In vederea desfasurarii cercetarii disciplinare prealabile, salariatul va fi convocat in scris de persoana imputernicita de catre angajator sa realizeze cercetarea, precizandu-se obiectul, data, ora si locul intrevederii.

3. Prin urmare, daca sunteti cercetat disciplinar atunci trebuia sa primiti o convocare la cercetare.

4. Concedierea dispusă cu nerespectarea procedurii prevăzute de lege este lovită de nulitate absolută.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare la comisia de disciplina ContSters184692 ContSters184692 In ce conditii se poate chema un angajat la comisia de disciplina? Cine are dreptul sa cheme acel angajat? Cat timp trebuie sa curga de la emiterea chemarii ... (vezi toată discuția)
Preaviz Elena714 Elena714 În cazul în care salariatul are deja 90 de zile lucrătoare, respectiv își dă demisia și nu poate sta perioada de preaviz. Care sunt consecințele ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca abateri disciplinare sssssssss sssssssss as dori sa stiu ce trebuie sa faca un administrator sa fie in regula cu actele pentru a putea suspenda contractul unui salariat care nu a mai venit la servici ... (vezi toată discuția)