avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Amnistia fiscala 2015
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Amnistia fiscala 2015

Buna ziua,
As dori sa stiu daca ma numar printre persoanele care beneficiaza de amnistitia fiscala.
In 2011 am lucrat ca si agent la o firma de asigurari timp de 7 luni dupa care mi am dat demisia. Acum cateva zile am primit un plic de la ANAF cum ca am de platit diferente de impozit anual de regularizat in baza unui contract de agent.
Aministitia fiscala se aplica si in cazul meu?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:51, 2 August 2015
Impozitul pe venit nu face obiectul amnistiei fiscale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amnistia fiscala 2015 ducuxxx ducuxxx Buna ziua, As dori sa stiu daca ma numar printre persoanele care beneficiaza de amnistitia fiscala. In 2011 am lucrat ca si agent la o firma de asigurari ... (vezi toată discuția)
Deducere personala gheorghe28 gheorghe28 Desi am depus documentele prevazute in lege firma nu mi a aplicat deducerea in ultimele 4 luni. Mi s au cerut documemtele iar, adica adeverinta de la tatal ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu si somatie anaf vandarel vandarel Am primit prin posta titlu executoriu si somatie ANAF emise in 08.02.2014 pentru diferente de impozit anual de regularizare. Documentul mentionat in titlu ... (vezi toată discuția)