Angajatorul vrea sa ma dea afara motivand criza financiara care ii afecteaza afacerea...saunt angajat de peste 1 an de zile si vreau sa beneficiez de somaj prin desfacerea contractului cu pnct 65, angajatorul insa refuza propunandu-mi desfacerea contrtactului de munca la intelegerea ambelor parti facand presiuni sa semnez,lucru pe care nu l-am facut.
Ce conduita trebuie sa am pentru a beneficia de somaj si pentru a nu fi pacalit de angajator?
va rog un raspuns urgent!
multumesc anticipat!
sa refuzati in continuare, daca nu e de acord cu varianta care v-ar proteja catusi de putin, pana v-ati gasi un nou loc de munca. In cazul in care va desface contractul de munca disciplinar, il contestati in instanta si tot firma va avea de pierdut.
II faceti plangere penala. Incercati totusi sa rezolvati amiabil aceasta problema. Explicati-i ca nu pierde nimic daca va concediaza cu art. 65 (1). Indemnizatia de somaj o primiti de la AJOFM, nu trebuie sa o plateasca el :).
stau si ma intreb oare de ce refuza acest lucru?oare au ceva de ascuns?e posibil sa nu-mi fi platit contributia de somaj si spera asa sa scape de mine si de alte plati ulterioare?
Somaj
vichisor
Am si eu o intrebare:firma la care lucrez,datorita crizei,a inceput sa faca disponibilizari,trimitand lumea acasa,in somaj zic ei,dar toti coegii mei care au ... (vezi toată discuția)