un prieten de al meu a luat un proiect (website ) in still freelancer pe langa servici sa ii aduca un venit suplimentar el se pricepe foarte bine la programare dezvoltare web. La sunat un client ca ii trebuie un anume site a si batut cu el palma pe o suma a si primit avansul din lucrare si a si inceput asta a fost in cursul zile de joi saptamana asta, toate frumoase si ok azi pentru ca nu a putu sa raspunda la telefonul clientului pentru ca era cu familia ii trimite clientul un mesaj ca este tepar si ca vrea banii inapoi desi el deja a inceput lucrarea si termenul de executie al primei parti din lucrare nici nu s-a terminat inca avand sa se termine peste 2 saptamani din moment ce a nbatut palma cu el (joi).
Clientul il tot ameninta ca merge la politie si ca la escrocat pentru ca ia luat bani desi el repet a inceput dezvoltarea proiectului!
Nu a existat un contract pentru ca prietenul meu ia propus clientului dar clientul nu a dorit acest lucru ....... ar putea sa aiba probleme la politie pentru ca nu inapoiaza bani ?
NICIVORBA , sa mearga linistit unde vrea , sa l acuze de instigare la evaziune (de unde a dat banii din firma sau buzunar ? ) si mai important sa l considere IMPRUMUT fara TERMEN de inapoiere , in 3 ani se prescrie imprumutul .
Foarte multi smecheri se cred cineva dar politia nu ia fara probe nici un caz .
Fara contract si sa scoti bani din firma e grav .
De cele mai multe ori presupusa victima e de fapt VINOVAT .
Infiintare pfa
samm20
Salutare,
Lucrez ca si grafician la o firma de publicitare iar de acasa lucram pana acuma ca si freelancer in domeniu web design & development.
Insa am ajuns ... (vezi toată discuția)