avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Primire persoana in spatiu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Primire persoana in spatiu

Buna ziua!! As dori sa stiu daca voi lua in spatiu o persoana fara buletin sunt obligat sa o primesc sa si locuiasca la acea adresa?Buletinul sa face pe 10 ani inseamna ca eu trebuie sa o primesc pe acea persoana sa locuiasca la mine?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:22, 14 August 2015
Consimtamantul pe care il veti da in fata lucratorului de la Evidenta ii da dreptul sa locuiasca acolo. Daca apuca sa intre in locuinta dvs. va fi foarte greu sa o indepartati.
Multumesc mult pentru raspuns ARES3 acum am inteles de ce multa lume se fereste sa ia pe cineva in spatiu.O zi frumoasa!!!
Puteti sa-i faceti o resedinta. Nu trebuie neaparat sa-si schimbe domiciliul la dvs. Daca nu are buletin sa solicite o carte de identitate provizorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa imi fac buletin daca nu am resedinta? DeeaRaina DeeaRaina Buna seara, Problema mea este urmatoarea: In mai putin de o luna imi va expira buletinul. Si nu am pe ce adresa sa il refac. Adresa pe care am momentan ... (vezi toată discuția)
Fara buletin (lipsa act spatiu) VERONICA56 VERONICA56 Am o intrebare la care nu gasesc raspuns.Este vorba de o femeie careia i-a expirat buletinul de identitate de 2 ani si nu-l poate preschimba fiindca nu are un ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata de luare in spatiu Fedayna Fedayna Situatie de luare in spatiu Buna ziua, Am o proprietate in care am lasat pe cineva sa locuiasca ca sa aiba grija de casa, fara chirie. Persoana ... (vezi toată discuția)