avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Obtinerea unui exemplar original de ordonanta de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Obtinerea unui exemplar original de ordonanta de clasare

Va adresez rugamintea de a ma sfatui cum sa procedez sa obtin ordonanta de clasare emisa de procurorul de caz, deoarece au trecut cateva luni de la emiterea acesteia . In prealabil, se efectuase o solicitare de studiere a dosarului de urmarire penala, iar raspunsul Parchetului la aceasta a fost afirmativ, in plus, se mai mentiona ca s-a dispus clasarea dosarului iar solutia a fost comunicata persoanelor prevazute de lege. Desi locuiesc la adresa din acte, nu am primit un exemplar, dar nici sectia de politie ce a efectuat cercetarea preliminara. Citind si alte topicuri similare am inteles ca se intampla deseori acest lucru, motivarea fiind raportul personal angajat /volum de lucru. Multumesc anticipat pentru raspuns!
Solicitati Parchetului comunicarea ordonantei, invocand motivele precizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cemare in judecata parchet contra unei ordonante de clasare / penal inam_ro inam_ro Cui ma adresez pentru chemare in judecata Parchet contra unei Ordonantei de clasare ( care dispune neinceperea urmaririi penale)? Ma adresez Sectiei ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata la contencios administrativ sau penal? inam_ro inam_ro Chemare in judecata la contencios administrativ sau la sectia penala? Am primit o ordonanta de clasare de la Parchet pentru o fapta penala. Carei instante ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva ordonantei de clasare a procurorului sanseverina sanseverina Va rog sa imi spuneti ce trebuie facut in cazul in care am facut acum trei luni o plangere impotriva ordonantei de clasare la prim procuror si nu am primit ... (vezi toată discuția)