avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenzi roviniete fara sa fi iesit in toate datele PV ...
Discuție deschisă în Executare silită

Amenzi roviniete fara sa fi iesit in toate datele PV din Bucuresti, executare silita

Intr-o perioada nu am avut rovinieta platita dar nici n-am iesit mereu din Bucuresti...au inceput sa curga amenzi de roviniete in date in care sigur am fost la munca si n-am iesit cu auto din Bucuresti. Imi tot vin din acea perioada...am platit chiar o parte din ele ..acum imi tot vin si plicuri de la executori ca-mi popresc conturile...cum fac sa le opresc? sau mai imi pot recupera banii? Sunt roviniete din anul 2011-2012 ...cand am fost la taxe si impozite am platit cele care apareau acolo...acum iar mi-a venit un plic de la un executor in care sunt mentionate alte 4 roviniete:O simt ca inebunesc...mentionez ca am avut si numarul furat ..doar unul ..poate cine stie :(...va rog sa ma sfatuiti cumva ca nu pot plati pana la nesfarsit ...multumesc
Cel mai recent răspuns: ludo , utilizator 18:20, 5 August 2015
Pentru solutionare ar trebui sa stiti cu exactitate daca ati fost depistat dvs in trafic fara rovinieta sau a fost inregistrat cel care a inteles sa se foloseasca de numarul dvs de inmatriculare
Ar trebui sa contactati executorul judecatoresc sa studiati temeinic dosarul,conditionat de care puteti analiza strategia,fie formulati contestatie la executare ,fie achitati
faceti contestatie la executare....altfel se executa..
Daca mai sunteti in termen, 15 zile de la comunicarea PV de contraventie, contestati PV. Altfel, nu aveti sanse nici pe contestatie.
Daca mai sunteti in termen , faceti contestatie la executare si acolo sa aratati cu dovezile ce le aveti , ca ati avut nr furat si NEAPARAT SA CERETI - PROBA FOTO - si atunci se va vedea ca nu este autovehiculul dvs - daca va fi lizibila - de obicei vin cu niste foto - de te umfla rasul si pierd procese pe banda rulanta ... sunt sigur ca castigati , dar trebuie sa urmati pasii - necesari ....
Fi-ti atenta la data de trimitere , citi pe net despre rovniete , puteti castiga la majoritatea ,CARE NU AU FOST SEMNATE DE agentii constatatori , sunt multe ''portite '' ....dar trebuie sa mentionati exact situatia in care sunteti
Eu personal din 5 amenzi , nu am platit nici una
4 erau pe o masina si erau toate in desurs de 30 zile - legal, nu te pot amenda decat o data in decursul unei luni , deci am facut plangere contaventionala , la toate 4 ,
la prima : am supus in atentia instantei ca fiind la prima abatere -in mod normal - se poate da avertisment - aia am si primit , iar la celelalte 3 - am gastigat ptr ca erau toate incadrate in termen de 30 zile
la a 5 a - - nu a fost semnata - fizic de ag constatator - iar am castigat ,
acum sunt la a 6a , cu o masina vanduta din 2008 si neradiata din baza de date a politiei ...dar fiscal am radiat-o
cititi cat mai mult pe net ...aveti multe surse sa va inspirati ...mai ales ca nu dvs sunteti autoarea .
Va tinem ...pumnii !
Domnule Iancu, pentru cea de a 6a masina daca mergti la politie cu certificatul fiscal de radiere si contractul de vanzare am inteles ca acum o radiaza pe loc. Stiati?

Alte discuții în legătură

Actiune in regres - masina vanduta de mai multe ori fara schimbarea proprietarului din acte vorsiht vorsiht Cum il fac pe actualul detinator al autoturismului pe care eu l-am inmatriculat si l-am vandut cu act de vanzare cumparare acum trei ani sa-l radieze din ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta dupa vanzarea masinii cenusa_cristian cenusa_cristian Buna ziua! Am primit un pv pentru lipsa rovinietei a unei masini vandute de un an.Le-am trimis o adresa cerandu-le sa-mi anuleze pv nefiind vinovat de aceasta ... (vezi toată discuția)
Amenda rovigneta pentru o masina vanduta! unnimenicunoscut unnimenicunoscut Buna ziua! Multumesc anticipat pentru atentia acordata problemei expuse de mine! Am vand un autoturism in 2014. Contract vanzare cumparare,radiere de la ... (vezi toată discuția)