avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1893 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Cheltuiala profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Cheltuiala profit

Am un SRL cu sediu in locuinta proprie pe care vreau sa-l radiez. Am un profit de 13000 lei. As vrea sa stiu daca pot cheltui acest profit pentru casa?
Ultima modificare: Luni, 3 August 2015
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 14:25, 5 August 2015
Pana la radiere trebuie parcurse etapele de dizolvare si lichidare. Daca profitul este aferent anului 2015,acesta va putea fi platit asociatilor,dupa retinerea si virarea impozitului de 16%, la lichidarea firmei. In ce priveste cheltuirea profitului pentru casa,aceasta presupune efectuarea de cheltuieli,care vor fi considerate nedeductibile fiscal si astfel impozitul calculat va fi la fel cu cel de la procedura initiala de lichidare a firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate radia voluntar o firma? alina240 alina240 Buna ziua, As avea urmatoarea intrebare. Detin o firma(SRL) si as dori sa o radiez. Va rog daca se poate sa imi spuneti care ar fi procedura si ... (vezi toată discuția)
Radiere srl asociat unic, fara activitate, fara patrimoniu - situatie financiara de lichidare relini relini Buna ziua! Am o intrebare legata de radierea unui SRL fara patrimoniu si activitate de la infiintare pana in prezent. Am trecut deja de prima etapa si avem ... (vezi toată discuția)
Impozit sediu firma Liliacroz Liliacroz Buna ziua, Daca firma este numai dizolvata se mai plateste impozit pe sediu ? Multumesc, (vezi toată discuția)