Anul trecut am avut o altercatie cu o persoana si i-am dat cu spray paralizant in fata . Ulterior a depus plangere penala in baza art. 193 al.2 .
Mentionez ca am ispasit o pedeapsa cu suspendare de 9 luni pentru conducere sub influenta alcoolului si sunt inca in perioada de supraveghere .
As dori sa stiu care sunt consecintele in cazul in care aceasta plangere va ajunge in instanta .
Se va pronunta o pedeapsa pentru aceasta fapta, se va revoca suspendarea conditionata a pedepsei anterioare (cea de 9 luni) si se va adauga la pedeapsa actuala; se va considera ca exista recidiva si , in functie de clementa judecatorului, exista posibilitatea (sau nu!) sa se adauge si un spor de pedeapsa.
M-am intalnit cu persoana care mi-a facut plangerea si am ajuns la o intelegere , intrebarea mea este daca merg cu el la un notar sa facem un act prin care sa se evidentieze ca a fost despagubit si ca renunta la plangerea impotriva mea acest act poate sa constituie un fel de incheiere a diferendului ( in fata politiei) sau trebuie sa mearga la politie si sa renunte la plangerea facuta impotriva mea .