avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Imobil castigat la licitatie
Discuție deschisă în Executare silită

Imobil castigat la licitatie

Buna ziua!
Am cumparat un imobil la o licitatie, iar dupa ce am scos de la cadastru documentul de incheiere, in urma intabularii, am observat ca la un moment dat apare la observatii/referinte urmatoarea observatie: ''imobil aflat sub incidenta art3, alin. 1 din Legea nr 17/2014''.
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? La ce se refera acest lucru?
Cel mai recent răspuns: eu10 , utilizator 20:19, 3 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Buna-ziua,

Legea nr. 17/2014 se refera la unele măsuri de reglementare a vânzării-cumpărării terenurilor agricole situate în extravilan . Art. 3 alin. 1 al acestui act normative dispune faptul ca :

(1)Terenurile agricole situate în extravilan pe o adâncime de 30 km faţă de frontiera de stat şi ţărmul Mării Negre, către interior, precum şi cele situate în extravilan la o distanţă de până la 2.400 m faţă de obiectivele speciale pot fi înstrăinate prin vânzare-cumpărare doar cu avizul specific al Ministerului Apărării Naţionale, eliberat în urma consultării cu organele de stat cu atribuţii în domeniul siguranţei naţionale, prin structurile interne specializate menţionate la art. 6 alin. 1 din Legea nr. 51/1991 privind securitatea naţională a României, cu modificările şi completările ulterioare.

Citisem si eu partea asta, insa nu stiam sigur daca la capitolul respectiv se refera. Asta in ce mod ma afecteaza, adica exista posibilitatea sa nu pot construi ceva acolo sau se refera doar la faptul ca nu il pot vinde fara acordul organelor mentionate?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua detin adeverinta de vanzare libera emisa inaintea intrarii ... curios20 curios20 buna ziua Detin adeverinta de vanzare libera emisa inaintea intrarii in vigoare a ultimei legi vanzare terenuri extravilan .1)Are o scadenta adeverinta ... (vezi toată discuția)
Cumpărare teren. ce înseamna imobil aflat sub incidenta art ... clerionacademy clerionacademy Cumpărare teren. Ce înseamna imobil aflat sub incidenta art 3, alin 1, legea 17/2014? Apare în cf ul terenului pe care vreau sa l cumpăr (vezi toată discuția)
Vanzare teren sub incidenta art.3 din legea 17/2014 eu10 eu10 Buna ziua! As vrea sa stiu ce probleme as avea in procesul de vanzare a unui imobil, care se afla sub incidenta art.3 din Legea 17/2014. Ma impiedica in vreun ... (vezi toată discuția)