avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua Detin adeverinta de vanzare libera emisa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua Detin adeverinta de vanzare libera emisa inaintea intrarii ...

buna ziua

Detin adeverinta de vanzare libera emisa inaintea intrarii in vigoare a ultimei legi vanzare terenuri extravilan .1)Are o scadenta adeverinta ?
2)Va trebui sa reiau procedeul de scoatere la vanzare ?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 11:55, 9 Decembrie 2020
Adeverinta nu are termen de valabilitate, o puteti folosi oricand.
Daca imobilul s-a aflat sub incidenta art. 3 al. 1 din Legea 17/2014 si ati obtinut si avizul MaPN pentru vanzarea terenului, acela este valabil doar 6 luni.
Articolul 3
(1) Terenurile agricole situate în extravilan pe o adâncime de 30 km față de frontiera de stat și țărmul Mării Negre, către interior, precum și cele situate în extravilan la o distanță de până la 2.400 m față de obiectivele speciale pot fi înstrăinate prin vânzare doar cu avizul specific al Ministerului Apărării Naționale, eliberat în urma consultării cu organele de stat cu atribuții în domeniul siguranței naționale, prin structurile interne specializate menționate la art. 6 alin. 1 din Legea nr. 51/1991 privind securitatea națională a României, cu modificările și completările ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpărare teren. ce înseamna imobil aflat sub incidenta art ... clerionacademy clerionacademy Cumpărare teren. Ce înseamna imobil aflat sub incidenta art 3, alin 1, legea 17/2014? Apare în cf ul terenului pe care vreau sa l cumpăr (vezi toată discuția)
Cumpărare teren extravilan anca.miron anca.miron Bună ziua! Vă rog să mă ajutați în rezolvarea următoarei spețe. Doresc să cumpăr un teren agricol extravilan situat la 10 km de frontiera de stat. ... (vezi toată discuția)
Imobil castigat la licitatie eu10 eu10 Buna ziua! Am cumparat un imobil la o licitatie, iar dupa ce am scos de la cadastru documentul de incheiere, in urma intabularii, am observat ca la un moment ... (vezi toată discuția)