avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recunoasterea datoriei in scris, razgandire ulterioara ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recunoasterea datoriei in scris, razgandire ulterioara - e posibil?

Am chemat in instanta un verisor pe care vreau sa il oblig sa achite o suma de bani pentru lipsa de folosinta a unui teren . Am cerut o suma de bani iar acesta a facut o recunoastere in scris a sumei cerute de mine si a depus-o astazi personal la registratura judecatoriei . Termenul este pe data de 18 septembrie . Acesta se poate razgindi ? Adica sa depuna un alt inscris prin care sa isi retraga recunoasterea ? Sau se poate prezenta pe data de 18 sa spuna ca nu mai recunoaste suma ?
In mod normal daca asa a scris nu mai are ce sa faca.
Doar daca a fost constrans sa procedeze asa pot aparea probleme...
laur1958 a scris:

pai a fost constrins sa depuna singur la judecatorie ?? cum ar putea sa afirme asa ceva ??adica la judecatorie a fost insotit si constrins in fata persoanei de la registratura ??

La registratura s-au dus singuri , au depus inscrisurile prin care au recunoscut datoria ....
Am inteles si v-am raspuns anterior.
Singura cauza ar fi fost aceea.

Din ce ziceti nu exista probleme.
da . am spus ...singuri au depus ............au semnat.....au depus la ghiseul judecatoriei nu au trimis prin posta ......acum vad rezultatul . am citit mai devreme un caz similar . a mai intrebat o doamna acelasi lucru . multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitatea unei declaratii scrise a paratului depusa la registratura ContSters359348 ContSters359348 Am convenit ca piritul sa recunoasca faptul ca imi datoreaza o anumita suma ca si despagubire pentru lipsa de folosinta .Am convenit asa pentru a nu mai face ... (vezi toată discuția)
Apel la hotarire proces civil ContSters382135 ContSters382135 Saptamina trecuta am primit prin poasta o sentinta judecatoreasca . Am chemat in judecata un verisor pentru daune lipsa de folosinta .La un miment dat am gasit ... (vezi toată discuția)
A fost oportuna depunerea documentelor in aceasta situatie? ContSters366002 ContSters366002 Am chemat in judecata o ruda pentru despagubire drept de folosinta . Aceasta ruda a depus la dosar un document scris si semnat prin care recunoaste suma ceruta ... (vezi toată discuția)