avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Notificare reziliere contract emitere card de debit.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Notificare reziliere contract emitere card de debit.

Recent am primit notificare unde. sunt anuntat: contul de card prezinta un sold creditor in valoare de 1483,76 lei, cardul de debit 1009494/07-06-2010 Mastercard Debit Non Staff. Va rog, ce pot sa mai fac in aceasta situatie? #-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: Silver78 , utilizator 21:03, 3 August 2015
cel mai util sfat , platiti debitul pana nu vin si penalizarile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu societate de recuperare amol amol m-au contactat recent cei de la o firma de recuperare in legatura cu doua debite pe care le am la BCR.[un card de credit si un card la altex]Debitul pricipal ... (vezi toată discuția)
Contracte abuzive cu o institutie nebancara tina_gemeni tina_gemeni ma adresez dumneavoastra pentru a va solicita sprijinul intr-o problema pe care sora mea o are in calitate de debitor al institutiei non-bancare []. In anul ... (vezi toată discuția)
Raportat abuziv la biroul de credite valeantudor valeantudor Buna ziua. Am patit o chestie interesanta ... am vrut acum o saptamana sa imi fac un card de cumparaturi si am fost refuzat pe motiv ca sunt raportat la Biroul ... (vezi toată discuția)