Daca un om isi lasa intentionat de ani de zile cainele periculos Rotweiller liber pe spatiul comun si ma simt amenintata de prezenta acestui caine, am probe ca il lasa si a fost si amendat, poate fi asta o fapta penala?
Tocmai a pus din nou Rotweillerul pe mine, statea bine mersi in fata blocului, a venit cu cainele periculos langa mine cu scop de intimidare si pentru a ma teroriza stiind ca imi e frica. Cainele a sarit pe mine, avea botnita si era in lesa insa lesa era lasata larg si cainele se misca fara a fi controlat prin lesa. Cand i-am spus sa plece de langa mine cu cainele el nu a plecat impiedicandu-ma sa ma deplasez pentru ca cainele venea dupa mine.
Ce sa fac??? Am sunat la 112, a venit un echipaj, ala intre timp plecase si politistii nu au vrut sa faca nimic pentru ca nu era nimeni acolo.
Multumesc domnule avocat.
Dar daca ma terorizeaza de ani de zile cu acesti caini periculosi, daca ma urmaresc cand ies din casa, daca ii lasa sa se apropie de mine stiind ca eu ma tem pentru ca am fost muscata urat de caini cu scopul clar de a ma intimida si a ma determina sa ma mut ca sa ramana ei care mai sunt si chiriasi, asta cum se poate incadra? Ma tem sa folosesc si proprietatea, trebuie sa fug cand ii vad. Ce sa fac, cum sa fac? Sunt terorizata la maximum. Martorii nu vor sa se bage ca le e frica de golanii posesori de rotweiller.