Buna ziua,
Ma numesc X si sunt auditor intern la o primarie din anul 2006.
Deoarece am refuzat sa indeplinesc atributii in compartimentul contabilitate, dispuse de catre primar prin dispozitia nr. ... din ....,
s-a gasit un alt motiv pentru a fi sanctionata.
Astfel, in data de 27.07.2015, am fost trecuta toata ziua absent nemotivat, chiar daca am parasit institutia la ora 13,20 si am anuntat in scris motivul deplasarii mele.
In ordinul de deplasare, eliberat de compartimentul resurse umane, este mentionat faptul ca deplasarea va fi efectuata la compartimentul de audit intern al Consiliului Judetean, iar deplasarea a fost confirmata prin semnatura si stampila aceastei institutii.
Deoarece viceprimarul nu a vrut sa semneze ordinul de deplasare, primarul nefiind in institutie , am intocmit adresa nr. ....din ......, prin care am motivat plecarea din institutie.
Mentionez ca in institutie sunt montate camere de luat vederi, iar prezenta mea in institutie si faptul ca am discutat cu viceprimarul, poate fi probata de acestea.
Consider nelegala si abuziva interventia primarului, de aceea va rog sa ma indrumati spre solutionarea acestei probleme.
Va multumesc anticipat!
Buna ziua!
In locul dvs. as trimite o "Adresa" biroului Resurse umane si catre primar, cu solicitarea anularii absentei, cu argumente (scopul, data si orele deplasarii in interes de serv), precum si precizarea faptului ca in lipsa primarului dl vice a refuzat sa semneze, iar la Adresa as atasa ordinul de deplasare, eliberat de compartimentul resurse umane.
Apropos, cei din primarie au auzit de cazul "Adomnitei", de la CJ iasi? A intimidate auditoria si a ajuns la DNA...