avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe locale - imposibilitate obtinere venituri
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe locale - imposibilitate obtinere venituri

Buna ziua,

Doua intrebari:

1. Exista vreo baza legala pentru sustinerea faptului ca pe perioada de detentie a unei persoane (deci cat timp statul ii ia acelei persoane posibilitatea de a obtine venituri) impozitele locale sa nu fie datorate / platite?
2. In conditiile in care taxele locale ale unei persoane nu sunt platite, ele vor aparea pe fiscalul imobilului la care persoana a fost luata in spatiu? (desi nu este proprietatea sa)

Multumesc

Alte discuții în legătură

Taxe catre anaf provenite din venituri din cedarea folosinţei bunurilor, aparute la 10 ani de la vanzarea bunului respectiv!? stefandbanica11 stefandbanica11 D-le/D-na Avocat, Am o problema cu plata unor taxe catre ANAF provenite din venituri din cedarea folosinţei bunurilor. Mai precis in perioada 2004- ... (vezi toată discuția)
Calculul impozitului pe proprietatile imobiliare nerezidentiale Patrick_ Patrick_ Vă propun următorul [u]studiu de caz[/u]: - un spaţiu la parterul unui imobil care în CF este înscris cu menţiunea \"[b]spaţiu comercial sau pentru ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu pt buletin crs44den crs44den buna ziua. vreau sa intreb si eu ceva in legatura cu luarea in spatiu a unei persoane pt obtinerea unui buletin. sunt proprietarul unui apartament , si tocmai ... (vezi toată discuția)