avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Perioada Rau Platnic
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Perioada Rau Platnic

Buna ziua,

Daca am o poprire pe aproximativ 3 ani.Stie cineva cat timp mai stau in baza de date ca rau platnic pana sa pot lua un credit ?
Cel mai recent răspuns: Victor-Dan , utilizator 10:31, 11 August 2015
Poprirea e una, inscrierea in baza de date ca rau platnic e alta.

De la cine aveti poprirea? Mai e activa?
Am poprire de la KRUK.mai am de plata aproximativ 3 ani.
Doream sa stiu cat voi fi rau platnic,pentru a putea lua alt credit.
Minim 5 ani de la ultima raportare cu restante in Biroul de Credit.

Detalii despre cum puteti obtine situatia raportarii dvs la Biroul de Credit aici:
[ link extern ]
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit refuzat pe motiv ca sotia figureaza in biroul de credit aleksutzu aleksutzu In anul 2007 sotia mea (pe atunci necasatorita) a facut un credit pe 10 ani pe numele ei pentru sora ei urmand ca aceasta sa plateasca ratele. In anul 2008 ... (vezi toată discuția)
Credit firma cand asociatii au rambursat cu intarziere creditul personal. Boanca Ana-Maria Boanca Ana-Maria Buna ziua, am o rugaminte daca ma poate ajuta cineva, am o firma , suntem 2 asociati eu am 99%, sotul meu 1%, tot el este si administrator. Firma are vechime ... (vezi toată discuția)
Credit bancar mona_lisa mona_lisa Buna seara! Daca o persoana fizica a fost in baza de date ca rau platnic la o banca acum 2 ani iar in urma cu aproximativ 10 luni si a deschis o firma(SRL) ... (vezi toată discuția)