Am o problema cu chitantele care vin prin curierat si au o data anterioara. De exemplu, comand astazi si marfa vine poimaine cu curierul, dar chitanta care vine cu marfa are data din ziua in care am comandat-o, insa eu am intocmit deja registrul de casa pe ziua respectiva. Cum introduc chitanta? In ziua in care a venit, chiar daca are o alta data scrisa pe ea?
Pentru pfa nu va trebuie registrul de casa ci doiar registrul jurnal de incasari si plati si puteti sa mai amanati completarea lui mai ales in zilele cand stiti ca trebuie sa primiti acea livrare prin curier.
Pai trebuie sa va decideti daca intrebati pentru pfa sau srl. La srl unde e obligatoriu completarea registrului de casa, procedati cam la fel si mai asteptati cu completarea pentru zilele in care stiti ca trebuie sa mai primiti un document cu data respectiva. De fapt nu faceti totalul zilei.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.