avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inregistrare plati PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inregistrare plati PFA

Am o problema cu chitantele care vin prin curierat si au o data anterioara. De exemplu, comand astazi si marfa vine poimaine cu curierul, dar chitanta care vine cu marfa are data din ziua in care am comandat-o, insa eu am intocmit deja registrul de casa pe ziua respectiva. Cum introduc chitanta? In ziua in care a venit, chiar daca are o alta data scrisa pe ea?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:58, 5 August 2015
Pentru pfa nu va trebuie registrul de casa ci doiar registrul jurnal de incasari si plati si puteti sa mai amanati completarea lui mai ales in zilele cand stiti ca trebuie sa primiti acea livrare prin curier.
Cum se procedeaza in cazul unui SRL unde trebuie sa intocmesc registrul de casa?
Pai trebuie sa va decideti daca intrebati pentru pfa sau srl. La srl unde e obligatoriu completarea registrului de casa, procedati cam la fel si mai asteptati cu completarea pentru zilele in care stiti ca trebuie sa mai primiti un document cu data respectiva. De fapt nu faceti totalul zilei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri pfa-magazin online ghita3001 ghita3001 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri legate de PFA-ul pe care il detin: 1.Am inteles ca pentru un magazin online ca PFA impozitata in sistem real am nevoie ... (vezi toată discuția)
Nir si registru de casa Endelus Endelus buna ziua. ma pregatesc sa devin administrator al unui srl si am cateva nelamuriri: ce este acela un nir si cum se completeaza sau ce este acela un registru ... (vezi toată discuția)
Contabilitate intreprindere individuala anca0909 anca0909 Am infiintat o intreprindere individuala neplatitoare de tva cu domeniu de activitate comert online(lenjerii de pat).Intrebarea mea este daca pentru acest tip ... (vezi toată discuția)