Buna ziua. Baiatul meu are 33 ani, ar vrea sa-si infiinteze firma pt. service calculatoare si cica a auzit ca ar fi scutit de taxele de infiintare si functionare a firmei. Am studiat OUG 44/2008 privind desfăşurarea activităţilor economice de către persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale şi întreprinderile familiale(actualizată până la data de 9 februarie 2014*) insa nu se prevede asa ceva. Poate cineva sa-mi spuna daca intr-adevar ar putea beneficia de o asemenea scutire sau nu ? Multumesc frumos.
SRL D cu o limita de 3 ani ofera facilitati fiscale celor care debuteaza intr o afacere fara limita de varsta cu conditia sa nu fi avut si sa aiba actiuni .
PROGRAMAREA se face din timp si dureaza 3 saptamani la ORC .
NICI declaratiile de asociat si specimen de administrator nu le mai fac fara PROGRAMARE , notarii iau peste 100 lei / asociat , incredibil cum ii afecteaza pe ceilalti , care platesc taxele si impozitele fara facilitati , acesta gratuitate oferita la SRL-D .
@olden: Nu stiu ce inseamna SRL D, dar nu cred ca e cazul filui meu. El ar vrea o simpla firma, un mic atelier. Spuneti ca SRL D cu o limita de 3 ani ofera facilitati fiscale...deci nu scutire, doar facilitati, nu ?, care ar fi acele facilitati ? Multumesc mult.
Srl-d daca am deja srl?
pb
Salut,
Vroiam o confirmare. Nu pot sa fac un SRL-D si sa beneficiez de scutirile pana la 4 angajati / 10.000 EUR nerambursabili daca sunt deja asociat (sub ... (vezi toată discuția)