Buna ziua!
Patronii la care lucrez si-au deschis un restaurant si m-au rugat sa le fac o simpla pagina de facebook a restaurantului pentru a putea sa se promoveze. Eu le-am facut aceasta pagina insa, recent am plecat de la ei de la firma deoarece nu mi-au platit drepturile salariale restante pe o perioada mai mare de timp. Pentru ca ei tot nu doresc sa-mi plateasca banii, eu m-am razbunat inchizandu-le acea pagina de facebook si acum vor sa ma dea in judecata. Pot sa faca acest lucru?
Multumesc!
Daca pagina era lor trebuia sa detina si-o parola de administrare sau drepturi de administrator . Totul este doar o amenintare , nu au nicio sansa nici in instanta , totul a fost spus la supararea ivita din faptul ca au pierdut niste useri si eventula niste posibili clienti. Una e un domeniu platit si alta e un cont gratuit pe facebook sau blogspot sau wordpress.Si eu pot crea zeci de conturi cu firma respectiva si sa denigrez patronii sau serviciile oferite , una e un cont de fb oficial la care se poate ajunge prin link de pe site-ul oficial si alta e un cont facut de un angajat fara clauze sau atributii specificate in contractul de munca.
Nu ati inteles.
Exista un contract chiar daca nu e ceva scris.
Aici e smecheria...
Persoana angajata ar trebui sa dovedeasca ca este pagina ei iar de fapt pagina nu este a ei pt ca nu este pe numele ei.
Daca era o pagina facuta aiurea special pentru denigrare si nu le apartinea era altceva.
De aceea e bine sa stiti ca in justitie apararile conteaza enorm...