avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Persoana pe care am cunoscut-o pe un site de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Persoana pe care am cunoscut-o pe un site de socializare- amenintare

acum 2 ani am cunoscut un baiat pe un site de socializare...am vorbit toate bune si frumoase....partea proasta e ca a inceput sa ma ameninte cum ca ar putea sa imi faca foarte mult rau el fiind politist...are acces la datele mele persoanle stie ce fac pe skype cu cine vb..acum mi.a aflat si nr de telefon..ma ameninta ca daca nu ma dezbrac sa ma vada imi face mult rau...eu am deja o relatie de multi ani....ce ar trebui sa fac. multumesc|
Cel mai recent răspuns: hhhhh , utilizator 17:50, 5 August 2015
da este politist din pacate si chiar nu vrea sa inteleaga ca eu nu vreau sa stau cu el.....si in fiecare zi este aceeasi chestie..daca nu ma dezbrac il suna pe iubitul meu si imi face rau....ma amentinta ca poate sa ma aduca in romania si sa mi se faca dosar penal dar ideea e pe ce motive ar putea sa faca asta?
Chiar daca practicati prostitutia nu va poate face dosar penal.
Va poate face insa manevre pe proxenetism.
Se pot face astfel de lucruri daca se vrea de politie.
Va fi insa greu sa fiti condamnata daca sunteti nevinovata.

poate ca ar trebui sa faceti plangere penala mai repede...
nu practic asa ceva doamne fereste insa va multumesc frumos pentru sfaturi....
mie mi se pare halucinant... depuneti plangere
multumesc pentru sfaturi

Alte discuții în legătură

Cineva are poze cu mine dezbracata. ajutor! Cristina94 Cristina94 Buna ziua. Desi imi este extrem de rusine de ceea ce va urma sa scriu aici, o voi face. Cineva, nu stiu cine, are poze cu mine dezbracata, care provin cel mai ... (vezi toată discuția)
Ajutor - santaj cu fotografii loredanaloredana85 loredanaloredana85 Buna am f mare nevoie de niste sfaturi cel putin .... Am avut o relatie cu un tip si din pacate la fel ca in majoritatea cazurilor am facut greselile tipice:am ... (vezi toată discuția)
Plangere penala hartuire Paula2014 Paula2014 Buna ziua, de 10 luni familia mea este injurata zilnic si batjocorita de vecinii de la parter (noi locuim deasupra lor), deoarece blocul in care locuim este ... (vezi toată discuția)