avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1279 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical

am delegat o persoana la un alt compartiment din cadrul aceleasi unitati, 2 luni. in prima zi de delegare a intrat in concediu de odihna o saptamana, dupa o saptamana a intrat in concediu medical.Dupa expirarea concediului medical, revine la delegare chiar daca trece perioada de 2 luni?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:44, 4 August 2015
Da, intrucat devin incidente prevederile art.49 alin.6 C.mun. , si anume: In cazul suspendarii contractului individual de munca, se suspenda toate termenele care au legatura cu incheierea, modificarea, executarea sau incetarea contractului individual de munca, cu exceptia situatiilor in care contractul individual de munca inceteaza de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile concediu odihna IustinaM IustinaM Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. M-ar interesa sa stiu ce se intampla cu zilele de concediu de odihna aferente anului in care persoana angajata ... (vezi toată discuția)
Suspendarea cim ca urmare a concediului medical reteganvasile reteganvasile Un CIM pe perioada determinata se poate prelungi cu perioada concediului medical, care a intervenit in interiorul perioadei de valabilitate a contractului? (vezi toată discuția)
Va salut. aș avea o nelămurire, poate ați trecut prin aceiași ... mroby mroby Va salut. Aș avea o nelămurire, poate ați trecut prin aceiași situație. Sotia mea e însărcinată, urmează să intre în concediu prenatal în luna ... (vezi toată discuția)