avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Programul de lucru al angajatilor asociatiei de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Programul de lucru al angajatilor asociatiei de proprietari

Buna seara!
Va rog sa imi spuneti care este programul de lucru pentru angajatii asociatiei de proprietari care au contract de mandat?!
Multumesc anticipat!
Toate cele bune!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:57, 4 August 2015
Reprezentantii asociatiei de proprietari care pot fi retribuiti in baza unui contract de mandat sunt presedintele de asociatie si cenzorul intern
Dispozitia in vigoare nu prevede concret program de lucru al celor 2 reprezentanti ai asociatiei de proprietari,acestia urmand ca pe parcursul lunii sa desfasoare obligatiile legal prevazute pentru bunul mers al asociatiei de proprietari
Atat presedintele de asociatie cat si cenzorul detin obligatii distincte,a caror solutionare necesita un timp faptic ,pe care cei 2 reprezentanti ai asociatiei de proprietari il aloca conditionat de programul profesional si personal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detalii despre incheierea unui contract de mandat la o asociatie de proprietari CRISTINUTZAT CRISTINUTZAT Buna seara, sunt presedinta unei asociatii de proprietari si am inteles ca, conform legii, presedintele, cenzorul si ingrijitorul trebuie sa incheie cu ... (vezi toată discuția)
Contractul de mandat timpuriu timpuriu contractul de mandat incheiat intre asociatia de propietari si presedintele ales in adunarea generala , este necesar numai in cazul cand presedintele este ... (vezi toată discuția)
De ce trebuie sa platim cheltuieli ce nu se justifica virgil1950 virgil1950 Locuiesc la bloc,am contracte propii cu institutiile ce furnizeaza apa( apometru in caminul din fata bloculu) gaze si energie electrica( contuare pe casa ... (vezi toată discuția)