avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort fara certificat de nastere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort fara certificat de nastere

Buna ziua! Spuneti-mi va rog, daca este posibil divortul la notar fara certificatul de nastere al sotului. Acesta sustine ca l a pierdut.
Isi poate scoate duplicat de la primaria unde a fost inregistrata nasterea; se elibereaza pe loc, contra unei taxe infime.

Dar, din cate stiu eu, la notar nu aveti nevoie de certificatul de nastere al sotului pentru a divorta.
Este necesar certificatul de casatorie.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat de casatorie popelena1 popelena1 In urma unui divort cum as putea intra in posesia duplicatului certificatului de casatorie. Fostul sot refuza sa imi dea originalul. (vezi toată discuția)
Certificat nastere copil eu-ro eu-ro buna ziua, am si eu o intrebare. certificatul de nastere pentru copii (mici) se elibereaza doar mamei sau si tatalui? daca ma duc la primarie ce anume imi ... (vezi toată discuția)
Pierdut certificat nastere si de casatorie rmarius rmarius BUNA ZIUA ! Am pierdut certificatul de nastere , si certificatul de casatorie . Ce pasi trebuiesc urmati pentru obtinerea duplicatelor? Va multumesc f. ... (vezi toată discuția)